2010-03-31
 17:32:28

Påsklov nu!

Finally, är påsklovet här! Undra vad man ska göra, förutom att min syster och bror kommer hit. Imorgon blir det lite att göra. Måste städa upp lite på rummet idag också. Idag har jag iaf varit i skolan hade utvecklingssamtal kvart över nio när man började tjugo i ett, så det var bara att lägga till leende på läpparna och gå dit. Vi pratade lite om min frånvaro och lite sånt, men allt vi kom fram till verkade positivt iaf!

Men ska dra nu pusspå'er<3


Undra om man ska bli blond igen?

2010-03-29
 23:01:28

Sommarfeelings!

Pitbull-I know you want me





2010-03-29
 22:50:16

tvådagar kvar!

Idag har jag varit i skolan, hade matteprov sista lektion det gick som det gick. Hoppas på att det gick bättre än förra gången då jag fick 5p tror jag det var. Det är bara imorgon och onsdag kvar sen har jag lov, och det kommer bli underbart! Syster från kommer hit, och min bror från Göteborg kommer med sin flickvän. Så det ska bli kul, eftersom man inte träffar dom så ofta. Men nu ska jag kolla på tv och försöka sova, har faktiskt blivit bättre på att sova också! :D

Pusspå'er<3
2010-03-28
 13:12:36

Ännu en mysig helg :)

Ännu en lugnt helg för mig, skönt faktiskt. Igår skulle jag ha festat, men blev mkt på dagen ochs sånt så gick över till syster och robin. Vi kollade på film och hade det riktigt mysigt! Vi kollade på land of the lost, så jävla bra film rekomenderar den enormt ifall man vill se en rolig film. Will Ferrell spelar i den. Min dag idag kommer bli mkt plugg, har mkt i skolan just nu och imorgon har jag matteprov.. Hoppas det går bra bara!

Hoppas ni hade en rolig/mysig helg, och att ni inte festa allt förmkt om man nu kan göra det!<3 
                                     

 

 

2010-03-25
 19:56:31

åhh!

Snart börjar vampire diaries! äntligen längtat en helvecka på avsnittet :D


Anberlin - Enjoy The Silence

2010-03-25
 17:53:33

Stukad handled, inte okej!

Har sån jävla värk i handen så det inte är sant! Men nu ska jag vara positiv, det är ju helg imorgon. Veckorna bara rinner iväg känns det som, snart är det påsklov också. Idag var jag iaf iskolan, sen efter var jag med Gina på hennes fotolektion. Trevligt kan man väl säga, men vilka dumma kommentarer vi kunde slänga ut idag. HA, kände mig riktigt elak idag men man kan inte alltid vara snäll..

pusspå'er<3

2010-03-24
 17:26:17

Första gången jag ramlar den här vintern!

Det fattades bara det, att jag skulle ramla. Har nu stukat handleden och går med bandage, och såklart ska det vara höger hand också så kan inte skriva förhand heller. Det suger ju, har en hemtenta att göra och det skulle vara förhand men får skriva på datan nu vilket är tur. Har inte hänt så mkt idag, vart i skolan och så bara..

Ska dra nu pusspå'er<3

2010-03-23
 20:00:37

Tv:dags snart!

Älskar tisdagskvällar, alltid något att se på. Ikväll är det dating in the dark, desperate houswives, cougar town och christine. Så snart ska jag lägga mig framför tv:n, idag var jag hemma från skolan mådde verkligen inge bra kunde inte sova inatt heller. Somnade klockan åtta imorse. På eftermiddagen pluggade jag bara, började med hemtentan lite smått. Men ska sätta mig framför tv:n nu, och hoppas jag kan somna inatt sen iaf. Pusspå'er<3



"Tack för att ni finns här för mig, ni ska veta hur mkt det betyder för mig! Älskar er<3"
2010-03-22
 21:33:17

Svenska Hollywoodfruar..

Sitter och kollar på tv just nu, och dricker tee. Min hals blir typ bara värre och värre känns det som, därför dricker jag massa tee och sen köpte pappa halstabletter åt mig så det sitter jag och knarkar det typ. Är helt slut, ska försöka sova tidigt idag.. Brukar inte kunna det, men ska iaf försöka:)

Godnatt och sov gott! Pusspå'er<3

2010-03-22
 18:50:43

Ny vecka, nya tag!

Hello! Idag har jag varit i skolan, hatar verkligen måndagar med alla dessa håltimmar. På ena håltimmen satte jag mig med madde,mia, elin och emma på Smak där vi satt och prata typ. Hade iaf trevligt! Sen när jag kom hem så hoppade koterna fel i ryggen igen, blir galen alltid ska det vara något fel menmen. Jag ska försöka plugga om det går, kan inte koncentrera mig när jag har ont men ska försöka måste ju.

2010-03-21
 22:22:20

Varför förstår ingen att man kan ringa också?

Nej jag är inte sur och nej jag dissar er inte. Har inga pengar elr kompis på mobilen bara, hade ingen ork elr lust att fylla på mobilen idag! Smsen bara strömmar, och vissa frågar om jag är sur osv. Jaja, nu vet ni iaf jag fyller på imorgon. Fick mig ett gott skratt av ballar av stål, haha. Orkade inte heller och plugga idag, men imorgon är det måndag vilket betyder ny, vecka nya tag :) Längtar till helgen, då ska det festas med Linn. Längesen vi träffades också, så det ska bli super kul!

Just nu sitter jag och kollar på män som hatar kvinnor som är på tv, och så lyssnar jag på as gammal musik! :O


Pusspå'er, hörs imorgon!<3

2010-03-21
 16:45:09

Det här känns fan inte bra..

Denhär helgen har det inte hänt så mkt, i fredags var jag hemma mådde illa och igår ville jag festa men linn och jag bestämde oss att ta det nästa helg :) Vilket var tur för senare på kvällen fick jag kramper och illamående höll på att spy nästan, och idag imorse hade inte illamåendet gått bort. Men det börjar gå ner nu, och jag håller på att bli förskyld också. Har ont i halsen, och sånt. Ska börja försöka plugga snart och sen blir det tv ikväll, måste se ballar av stål ju! Nej nu ska jag dra pusspå'er<3


"tack för att jag har dig Bästiis, du ska veta hur mkt du betyder för mig!"<3


Vilken gammal bild på oss!

2010-03-18
 23:02:00

Hade nästan glömt bort!

Sitter och kollar på youtube klipp, sen kom jag till Bullet for my valentine och fick värsta tillbaka blickarna då jag och Johanna var där. Fyfan vad kul det var, förutom hon som gjorde så att jag nästan ramla typ. Sen innan konserten börja kom det fram någon kille till mig och fråga om jag hette linn, och blev typ skinerad när det inte stämde. Men ändå stod han kvar och kolla på mig, helt weird. Johanna började skratta.



2010-03-18
 20:41:16

Vampire Diaries

hothothot. Kolla 1.37 ;)! vill ju bara dö när man ser honom!

2010-03-18
 19:59:55

Sitter och väntar..

Sitter och väntar på det efterlängtande avsnittet av Vampire Diaries, har väntat på det hela veckan (och ja jag vet att man kan se på internet, men inte samma sak!) Så jävla bra serie! Men iaf har skrivit lite franska, elr skrev klart kladden som jag och fransmannen rättade i tisdags så imorn blir det redovisning. Så skämigt när Elsa frågade om han kunde rätta med mig, men det gick bra. Nej nu ska jag snart bänka mig framför tv:n.

2010-03-18
 12:38:08

Har lektion nu.

Nu sitter jag på lektion, har turism och håller på med min uppstats. Snart är den klar finally! Hade finska imorse, sen har jag engelska sen slutar jag. Skönt med torsdagar slutar tidigt, men måste hem och plugga sen. Ikväll är det vampire diaries på tv, fan vad jag har längtat! ;) Undra vad som händer ikväll?

nu ska jag vara duktig och plugga, pusspå'er<3

2010-03-17
 18:18:15

Dagens låt..



"When the drugs don't work no more, you get high on life
Thats what they say when you feeling down"

2010-03-16
 17:10:48

Ge mig sommar nu!

Sitter och kollar på björn rosenström videosarna från somras, fyfan vilken känsla man får när man tittar på dom. Jag har än inte laddat upp dom på youtube heller, men det kommer kanske. Det värsta jag kommer ihåg därifrån var när en jävla fjortis hoppa med sina klackskor och kom på min fot, ville verkligen döda henne.. Fan trodde att hela klacken gick igenom foten! Längtar till sommaren, sommarkvällarna, å-festen och ja massa! Jag har en känsla av att sommaren 2010 kommer bli så jävla bäst. <3









2010-03-15
 19:01:18

Härlig dag!

Idag har jag hunnit varit i skolan, tränat, städat rummet och pluggat, elr sitter och pluggar just nu. Vaknade till och med innan jag skulle upp idag, och var så jävla pigg. Dock börjar jag bli lite trött nu, men har alltid haft lite svårigheter att sova på nätterna men börjar kännas härligt.. Somnar mer skapligt än vad jag brukar och allt. Love it! :)

Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet, och sen blir det tv/film och så ska jag försöka sova. Pusspå'er<3 Hoppas ni börjar känna vårkänslan lika mkt som mig!
2010-03-14
 22:57:35

Imorgon äre skola igen..

Att helgerna ska gå så fort, vi måste få längre helger och mindre veckodagar elr iaf 50/50. Förra veckan var jag iaf i skolan hela veckan, känner mig så stolt. Och den här veckan ska jag också klara hela veckan, det sjuka är jag har blivit värsta morgon människan men ändå somnar jag sjukt sent.. Har möte i veckan också, men det ska gå bra. Har så mycket att göra den här veckan i skolan också, men det ska funka.

Haha satt och kollade på ballar av stål, satt typ och grina för det var så kul. Strippan var fan bäst!.

2010-03-14
 14:43:49

Härligt väder ute!

Hatar verkligen söndagar.. Men fyfan vilket härligt väder det är ute! känner vår känslan, det enda som verkligen ska bort nu är snön och allt plask så är det underbart. Håller iaf på att fixa mig sen ska jag ut en sväng med mathilda. När jag kommer hem måste jag verkligen plugga. Helgen har varit rätt skön tagit det lugnt fast igår natt fick visste jag inte vad jag skulle göra, kunde inte sitta still elr något. Fick panik för jag var så uttråkad, men det är väl sånt som händer. Jaja nu ska jag fixa det sista.. Pusspå'er<3
2010-03-11
 20:07:42

Vampire diaries nu..

Sitter framför tv:n just nu, och det är vampire diaries jag bara älskar den serien. Och jag har väntat hela veckan på att se det här avsnittet, eftersom det är nu det börjar hända grejer! Nej nu måste jag kolla. Pusspå'er<3

 

2010-03-10
 22:51:41

Dagens fundering..

Jag, "vet du var jag alltid undrat? Om man är gravid och du vet när man är typ i 7:de månaden då magen är jättestor.. Sen om man ligger på den, om barnet kan flyga ut :O"

Gina, "det har jag också alltid undrat"

2010-03-09
 18:03:56

Så gullig låt!

Får värsta sommarfeelings av låten på något sätt!

George Shaid - Jag tror jag är kär




"För jag känner så här, jag tror jag är kär
Känslorna bubblar inom mig, det känns så bra
Du och jag, tillsammans
Åh, jag önskar att det aldrig tar slut"

2010-03-09
 17:55:45

Inte lätt alla gånger.

Sitter och pluggar just nu, har historia prov imorgon. Det kommer gå åt helvete känns det som, kan typ ingenting får inte in något i huvudet. Jag är duktig som försöker plugga iaf, men har rätt så mycket att göra den här veckan. Idag höll jag nästan på att spy i skolan, är så illamående så jag vet inte vad jag ska göra. Det går över efter ett tag, sen kommer det tillbaka. På franskan blev jag tvungen att byta plats för att jag höll på att spy, och jag kände mig typ instängd även fast jag inte var det. Helt sjukt, men klarade av skoldagen utan att spy. Jaja ska fortsätta plugga sen ska jag ut med bästis och gå långpromenad :) Pusspå'er<3


HAHAHAH Madde kommer du ihåg den dagen?! Känner mig typ så nu!  

2010-03-08
 20:27:32

Helt död.

Jag är helt slut, ska plugga till historian snart innan jag stänger av hjärnan totalt för kvällen. Idag var jag i skolan, var och tränade, sen senare vid halv sex åkte vi till min bror för hans flickvän fyller idag. Kom nyss hem, så nu tänkte jag bara kolla runt på internet snabbt och sen gå och lägga mig.. pusspå'er<3

btw,
sitter och lyssnar på låtar jag lyssnade på i somras.


Saving Abel - Addicted

 

2010-03-05
 23:36:44

Det är fredag och jag har tråkigt..

Vill hitta på något men vad? Finns inget att göra typ alla festar väl säkert också. Har haft en kväll med mamma, vi kollade på let's dance bara. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska se en film elr något, ska upp rätt skapligt imorgon ska iväg och träna med syster. Sen får jag se vad jag hittar på efter och på kvällen. Ska vara social på msn nu, pusspå'er<33
2010-03-04
 17:09:33

Tar en paus..

Pratat med bästis nu i telefon, hon ringde. Hon var skitnervös för hon ska på konsert ikväll på TH, ångrar lite att jag inte hängde med vill ju träffa alla flickor som vi träffade i tyskland. Men det får bli en annan gång hoppas jag! Hon skulle iaf hälsa från mig så. Så nu har jag tagit en paus från pluggandet, känner att jag behöver det suttit ganska länge nu. Hoppas jag bara får in allt i huvudet..  pusspå'er<3


2010-03-04
 13:19:36

Pluggarpluggarpluggar.

Jag bara älskar det här, blir fan trött av mitt pencilin vill bara gå och lägga mig men det går inte. Sitter och pluggar förfullt till historia provet, kan en revolution rätt så bra men sen har jag ju två till. Hoppas bara det går bra. Fortfarande lite småsur från inatt men mathilda sa att jag skulle lugna ner mig och vänta tills den dagen. Sen skratta hon bara för jag sa att jag kände harmonin och hur kärleken började stiga mellan mig och han. Men så sant, nu ska jag duscha och sen blir det mer plugg jag ska fan har bra betyg så äre bara! Pusspå'er<3

2010-03-04
 01:16:53

Irriterad..

"Jag lovar Mathilda, när jag ser honom kommer
han få en klack eller basebollsträ i huvudet!"


Just nu är jag rikigt sur och irriterad, det gör inte saken bättre av att jag är trött också. Oftast när jag är trött blir jag lätt irriterad och sånt, det märkte mathilda förra veckan också då jag fick dampanfall när folk smsa. HAHA. Ska försöka lugna ner mig nu iaf, vi hörs imorgon. Var hos läkaren idag också, det gick bra.. pusspå'er<3

 

2010-03-02
 17:39:02

HAHA MINNEN!

När jag och bästis var i Tyskland, och vi hade på musik kanalen på tv:n kom alltid den här låten upp! Men då var den i en reklam elr vad det var, och så var det alltid en tjej och dom filmade typ hennes kropp medan hon låg och kråla runt typ xD.. Efter den resan hade jag och bästis den här låten i huvudet, och vi verkligen hatade reklamen. HAHA

Alex C, Yass - Du hast den schönsten Arsch der Welt

2010-03-02
 16:11:26

Jag är käär!

Nu kan man börja undra vem jag är kär i och det är såklart sommaren! Sommaren är det bästa som finns, och jag längtar somfan till man kan börja ta av sig alla dessa kläder och sluta använda jackor osv. Förstår inte jag vill bara gå i ide, och vakna upp när sommaren kommer. Försöker få upp sommarkänslan genom låtar och massa, men sen tittar man ut genom fönstret då äre kört. haha.

Var hos läkaren idag, och ska tillbaka imorn. pusspå'er<3


Kreta.


Bästis&Mathilda i Norrland.


Gammal bild på mig.