2009-12-30
 14:39:05

En dag kvar bara

Det är bara en dag kvar till Nyårsafton som vi alla har längtat efter, men frågan är vad
ska alla göra och vart ska alla? Än vet inte vi tjejer än, bara att vi ska till jessie först tror jag. Madde och dom åkte till Stockholm idag och ska vara där över nyår, hoppas ni får det kul. På söndag har vi iaf bestämt att vi ska ha en myskväll.

Jag sov iaf extra länge idag, tyckte att jag behövde det så jag gick upp halv 12. Fixade mig och sånt, sen sprang jag ner på stan med mamma en snabbis för skulle köpa väska och lite småsaker som hårnålar. Ikväll blir det att åka till torshälla till Kent, för han fyller imorn och då ska vi fira han idag. Men nu ska jag dra pusspå'er<3

2009-12-29
 22:59:32

Jag är rädd!

Satt nyss och kollade på Deadline med Brittany Murphy, hon var fan en bra skådespelare! Men iaf fick hjärtklappningar, höll för ögonen, hoppa nästa upp och slog huvudet i taket och massa. Smsade också madde, så hon började kolla på filmen och hon sitter fortfarande. Stackare! Ville inte se klart den eftersom jag blev rädd, men tvingade mig själv haha. Aja nu ska jag väl sätta på en komedi elr något :) Har iaf haft en trevlig dag på stan med Alexander och min syster! Han fick en bil som pratade, och har allting i huvudet nu som tex "jerka fixar allt" "woow vad coolt".. haha

Ska dra nu, hyvää Yötä ja nuku hyvin!




 Handlar om Alice som är författare. Då hon har en deadline flyttar hon till ett övergivet hus, för att få bättre inspiration i sitt skrivande. Hon hittar ett  antal  videokassetter på vinden, som berättar en otäck historia som vävs ihop med  hennes egna mörka förflutna.

2009-12-29
 10:42:52

GOD MORGON!

Nu har jag vaknat elr gjorde det för ett tag sen, har duschat och skabörja sminka mig. Idag ska jag umgås med min syster och Alexander, vi kommer ha det så trevligt :) vi ska ner på stan och sånt. Men nu ska jag bli klar. Pusspå'er<3
2009-12-28
 20:50:17

Har precis färgat håret

Hej alla, har haft fullt upp idag. Var på stan med Gina, Jessie och Sandra kollade runt lite, och jag letar fortfarande efter nyårskläder! skandal, typ. haha men köpte färg till håret iaf och det blev väl mörkt men blir ljusare när det torkar så trodde ett tag att det skulle bli svart. Men nu ska jag byta dator, och kolla på någon film elr något.. Imorgon ska jag kanske ner på stan med syster och min kusins barn alexander :)

Pusspå'er<3

Gammal bild, sitter vid den andra datan.
2009-12-28
 11:20:08

Drar snart ner på stan

Go'morgon, är snart klar bara att fixa håret. Ska sen möta upp Gina och dra ner på stan, ska träffa eventuellt mathilda och sandra nere på stan om dom är vakna. Somnade halv fem imorse och gick upp tio, är rätt så pigg. Men nu ska jag fixa klart mig sen drar jag..
 pusspå'er<3
2009-12-27
 23:04:22

Inte långt kvar nu!

Go'kväll allihoppa! idag har jag varit hela dagen hos bästis, vi pratade en massa och sen kom alex dit. Vi pratade och sen på kvällen kollade vi på filmen don't say a word. Hade iaf det lugnt ikväll, och det kändes som att det var lördag.

Men iaf igår var jag nere på stan med Madde och Emma, det var jättetrevligt men en jävlans mycket folk. Sen efter det åkte jag till Tuna Park med min syster och mamma, så jag hittade lite kläder och sånt. Men måste verkligen hitta något till Nyår, som är snart. Hade inte ens tänkt på att det var så kort tid kvar..

Imorgon ska jag ner på stan, pusspå'er<3
2009-12-26
 09:01:59

Ner på stan idag

Godmorgon alla, uppe tidigt idag men ska ju ner på stan. Gick upp åtta och hoppa in i duschen sedan börja jag fixa mig, har bara håret kvar nu sen är jag klar. Ska möta madde 10.10 vid bussen så jag har typ 45-50min kvar. Är inte speciellt pigg idag heller somna vid fyra typ, men blir piggare sen när jag kommer ut, men nu ska jag fixa håret måste föna ochsånt. Pusspå'er<3
2009-12-26
 00:45:41

Hemma nu

Har varit på bio med syskonen, såg Göta kanal 3. Den var helt okej faktiskt, innan var jag hos bror och hans flickvän vi var ute med hunden och lekte i snön haha. Hade snöbollskrig, usch jag hade inga vantar heller så det blev skitkallt. Imorgon blir det att gå ner på stan med madde och flera! Nu ska jag krypa ner i min varma säng, elr ah det är iskallt i mitt rum känns som att jag bor i en igloo. Kläderna i min garderob är till och med som is, och nu överdriver jag inte. 

Nås iaf på mobilen! bara att ringa elr smsa. pusspå'er<3

2009-12-25
 14:25:47

6dagar kvar sen är 2009 slut!

God Jul alla! orkade inte skriva igår på morgonen, men iaf. Nu är julafton över, idag kommer bror och hans flickvän och äter lite mat också. Vill bara att det ska bli nyår nu, för det kommer bli så kul! Tänk var 2009 har gått fort iaf för mig,  det här året har varit ett utav dom bästa tycker jag. Men jag hoppas på att 2010 kommer bli ännu bättre, har redan börjat planera sommaren och jag hoppas på att den kommer bli perfekt! Det har hänt så mycket det här året också det har blandat med ångest, tårar, önskar att det inte skulle hänt, glad, mycket skratt, lycka m.m. Året är inte slut än, men det är inte långt kvar heller! 

2009-12-23
 02:11:06

Grease

Är så pigg, så kommer inte kunna sova än på ett tag! Nu ligger jag i sängen och kollar på Grease och sen pratar med people på msn. Imorgon ska jag upp tidigt, ska till syster sen vet jag inte vad jag ska göra får se vad man hittar på. Sen dagen efter är det jul, och då kommer tomten så alla måste vara snälla och glada! :D

Godnatt och pusspå'er<3

2009-12-22
 22:12:21

Hittade gamla bilder på den här datan!

Sitter och kollar på gamla bilder, har massa sen 2005! Hade bilder jag inte ens visste om, sitter inte så ofta vid den här datan längre så kanske är därför haha.




2009-12-22
 20:28:43

Fullt upp idag, ännu mer imorn!

Vaknade halv tio typ så jag börja fixa mig lite, tog typ tre timmar men hade inte så brottom. Gick iaf ner på stan med syter och köpte julklappar och andra saker. Ville köpa färg till håret men väntar till nyår, för ska klippa mig. När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag, sedan satte jag på musik och hjälpa mamma. Fick veta en nyhet idag, är så glad! Får inte berätta än, och det dödar mig typ för vill bara säga det!

Sen har jag gjort mkt mera under dagen, nu är jag helt slut. Men nu måste jag springa ut med hunden!
pusspå'er<3

2009-12-21
 23:43:02

Lyssna på Texten

Både jag och Gina har fastnat för den här låten, men ignorera han som sjunger.

2009-12-21
 23:39:19

Hemma nu!

Nu har jag kommit hem från Gina, vi kollade på film och pratade typ som alltid. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart sätta på en film, ska försöka lägga mig skapligt idag eftersom ska ner på stan med syster vid elva. Men det blir väl som vanligt att jag inte kan sova elr något.. Undra vad man ska se på för film då?

pusspå'er<3
2009-12-21
 17:56:47

Måndagskväll hos bästis.

Nu har jag städat och allt med mama, vi klädde granen också kände mig liten på nytt igen! haha nej men alltid härligt med julkänsla, första gången min hund firar jul han har hittills inte haft ner kulor elr något från granen men jag undrar hur han kommer reagera på tomten sen på julafton? Han skäller ju åt allt som inte stämmer liksom.

Men nu ska jag iväg, ska till Bästis som kom hem från norrland igår och kolla lite film och prata antar jag. Ska iaf ha en mysigkväll, så nu ska jag ta på mig allt jag kan hitta för sen blir det ut i det kalla!

Ha en trevlig måndagskväll, pusspå'er<3

2009-12-21
 11:00:51

Nu är det julstädning som gäller.

Godmorgon alla, har duschat och fixat mig. Vaknade rätt tidigt idag, så har inte sovit så många timmar inatt somnade typ fyra-fem. Jag är jäkligtpigg, ska börja julstäda nu med mama. Sen ska vi ha upp granen och massa så det blir fullrulle här hemma på dagen, så får se om jag hinner gå ner på stan med Madde. Aja ska dra nu skriver lite senare :) Julstädning + musik på högsta volym gör allt roligare!  pusspå'er <3

2009-12-21
 01:50:53

Underhåll mig, please?

Är helt pigg just nu, men måste väl sova snart för ska upp tidigt imorn. Finns ju inte heller några sociala på msn, så ska börja terrorisera alla med sms elr nått. Ligger med datan i knät och kollar på White Chicks som är på trean, den är så rolig.

Tänkte också sätta på alarmet, för trodde att jag skulle till skolan imorn men det är ju lov herregud. Ibland är jag inte smart, men många tycker att jag är det hela tiden då..

Nu ringer min mobil så ska dra, pusspå' er och godnatt<3

2009-12-17
 20:55:52

Livet är bra underbart!

Var i skolan idag, hade avslutningen som man väntat efter! Vi var i aulan i typ 40minuter, sen gick vi till ett klassrum och pratade typ sen fick vi en "julklapssperesent" som våran lärare sa. Det ska börja en fransman iklassen så han presentera sig idag, måste nog börja träna upp min franska tills skolan börjar ;). Mary, jag och Fanny skulle tydligen känna pressen, eftersom vi går i franska. HAHA och Madde smällte typ när han började prata för hans accent(?). Men iaf efter gick jag ner på stan men madde, mary och massa andra, hade det trevligt gick och kolla kläder och sen skulle några köpa julklappar så.

Kom hem vid fyra typ och då har jag umgåts med mamma och min storesyster, suttit och pratat med dom. Nu försöker jag sitta och bestämma vad jag ska göra under lovet plus att kollar klänningar till nyår, svårt att hitta den perfekta. Nyåret kommer bli bäst känner jag ett bra avslut och början på året, med nya tag :)<3

2009-12-17
 09:38:05

underbart, julavslutning idag! :D

Underbart, sista dagen iskolan! Det verkar som att vi kommer få en vit jul i år, hoppas snön blir kvar till jul. Vill ju inte ha en jul utan snö. Men iaf ska snart dra i väg till skolan och ha julavslutning, jag blev precis klar. Så nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på gamla bilder som jag har på den här datan. HAHA kollar lite bilder från tyskland med bästis, då vi smygfota och filmade människor. Störda vi var, men det är ju oss jag pratar om sjuka saker vi gjort tillsammans.

Men nu måste jag dra pusshej<33

2009-12-09
 23:16:59

Julen är snart här!


All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

Santa Claus Is Coming - Bruce Springsteen

Winter Wonderland - Billy Gilman


Last Christmas - Cascada

2009-12-09
 22:51:37

Vad händer i helgen?

Nu har jag pluggat finska, har ju prov imorn och det hade jag inte tänkt så mycket på men nu tror jag att allt sitter och det blir ett mvg? ;) nej men ska inte höga förväntingar, men jag hoppas att allt kommer fungera i min hjärna imorgon. Hela min klass börjar klockan halv två imorgon också, men inte jag för jag har finska klockan 10 det suger. Inatt kommer jag inte kunna sova heller för känner hur mycket energi jag har just nu och är pigg som bara den! Men som vanligt har jag sällskap på nätterna det är alltid någon som är vaken som man kan prata med :)

Idag blev det att vara hemma från skolan, för att jag hade dessa jävla kramper i magen så att jag kunde inte gå låg och grinade i sängen och käkade piller men dom pillerna hjälpte inte. Vet inte hur många olika tabletter jag har testat för mina kramper.. Men det gick över lite under dagen men det högg och sånt då och då, på kvällen kom min bror och hans flickvän så vi gick över till min syster som fyllde år idag.  Grattis till henne!<3

Nu ska jag kolla lite runt, sen ska jag lägga från mig datorn och slå på twilight. Haha kan ni tänka er, min mamma vill se twilight! hoppas hon tycker den är bra som hennes egen dotter tycker ;) Förra helgen var jag på bio på New Moon, och där var det mer action i, men man blev ju ganska sur!

2009-12-06
 12:48:50

Inte pigg idag!

Hej, idag är jag inte den piggaste eller var det iaf klockan sex imorse.. Har inte skrivit på länge känns det som, men har ju inte den tiden men snart är det lov och då kommer jag ha massa tid i världen eller ah kommer ju inte sitta hemma precis. I helgen skulle jag ju åkt till Norrköping, men det blev inte så pågrund utav mycket i skolan som måste bli gjort. Så i fredags plugga jag lite och på kvällen umgicks jag med familjen, sen igår var jag nere på stan köpte jacka och sen plugga jag lite smått, på kvällen blev det New Moon med syster det var mysigt iaf att komma bort från mina högar med böcker och papper. Jag ville verkligen till Norrköping, till Elin har inte träffat henne på aslänge och känner att man måste göra det snart. Så på lovet måste det bli ett måste och jag hoppas att alla tjejer hänger med!

Aja vaknade sex imorse elr sov ganska oroligt inatt vaknade hela tiden kanske sov sammanlagt två timmar eller nått. Klockan sex var jag pigg och satte på en film men stängde av den vid sju igen sen försökte jag sova men det gick inte så låg bara i sängen och stirra men vid halv nio kanske jag somna om igen sen vakna jag vid tio, halv elva. Men ska fixa mig sen ska jag väl sätta mig bland mina böcken, imorn har jag matteprov undra hur det går! :O
pusspå'er<3

2009-12-01
 23:53:35

Ligger i sängen.

Känner mig helt off från bloggen just nu, men har så j*vla mycket i skolan just nu vilket inte är kul. Känner mig helt förstörd det enda man gör när man kommer hem är att slå på datan och sedan upp med word och börja skriva någon uppsats elr något arbete, elr blir det att man tar upp böckerna. Tur att det är lov snart iaf, det behövs kan jag säga.

Blir galen på datan också för det går inte att bifoga filer så kan inte ens skicka in arbetena jag gjort! Hoppas det funkar snart asså. Skadra nu pusspå'er<3