2009-11-30
 09:08:01

sitter på turismlektion!

Nu sitter jag på lektion, håller på att få ihop Gambia ansökan. Men jag har jättesvårt att komma på positiva saker om mig själv, men det går nog bra får jag hoppas. Ihelgen har jag varit i skolan och haft gäster hemma hos mig. Det gick jättebra att vara guide, hade kul. 

men ska dra nu pusspå er<3

2009-11-27
 23:49:48

Öppethus imorn!

Go'kväll allihoppa, ni är väl ute och festar eftersom det är fredag. Den här fredag tillbringa jag kvällen hemma hos bästis, kollade film och pratade om massa sjukt vi gjort tillsamman. Kan säga att det är ju inte lite heller, pratade blandannat om Tyskland. Har iaf haft det mysigt, men måste väl sova snart. Imorgon ska jag till skolan, vi har öppethus och jag ska vara Guide. Får väl se hur det slutar, förra året slutade det med att jag typ satt i aulan och kolla när alla ester dansade och sjöng. Sen på kvällen blir det nog fest.

Pusspå'er och godnatt<3

 
Öppethus, StEskil i Eskilstuna.

2009-11-25
 21:01:39

Helt slut i huvudet, kan inte tänka mer!

Nu har jag pluggat länge eller blev klar för en halvtimme sen, elr inte klar med gav upp. Har massa just nu iskolan, så jag börjar känna att det snart är lov eftersom det brukar jämt vara så. Vi har typ inga lektioner, men vi har massa uppgifter att göra eller iaf jag. Men är klar med turismen nu är det bara två uppgifter kvar sen är det klart! Imorgon tänkte jag skriva ansökan om att åka till Gambia eftersom nu kommer jag inte klara det, kan inte tänka. Ovanligt.

Just nu sitter jag och kollar på Stockholm- Arlanda och lyssnar på musik, haha har börjat få in julstämningen för jag sitter nämligen med jullåtar som jag jämt brukar lyssna på! Men ska dra nu tänkte att jag skulle ringa ett litet samtal sen ska jag kolla om Desperate housewives har kommit ut på internet..

Pusspå'er<3

2009-11-24
 19:51:33

Segaste dagen!

Vilken dag det varit idag, började med att jag försov mig sen har dagen gått så segt idag. När jag kom till skolan så kollade dom på film, hade redan sett den så höll på att somna. Filmen är bra men det var inte en direkt filmdag precis, klassrummet var helt mörkt och man ville bara gå hem till sin säng igen och sova. Men iaf, när jag vakna fick jag stressa in i duschen, fixa mig och sen iväg till skolan. Hade tema, engelska och franska, på franskan trodde jag att jag skulle dö kunde knappt tänka! Men vi fick iaf ta de lugnt på lektionen och våran lärare lät oss sluta efter halva lektionen. Så när jag kom hem försökte jag plugga lite, men det gick inte så bra är för trött men måste göra lite iaf snart!.

Nu ska jag kolla lite på tv och försöka sätta mig ner och plugga lite! pusspå'er<3

2009-11-23
 21:36:13

Vill ha tillbaka sommarn!

Kaye Styles Ft. Dollarman - Ganjaman

2009-11-23
 19:14:10

Ny vecka, nya tag!

Hello, nu är helgen över vilket betyder att det är ny vecka. Just nu är jag skittrött men försöker verkligen plugga, men det funkar inte men jag försöker iaf. Jag är helt stressad har massa i skolan just nu och känner att jag inte kommer hinna, så jag har tänt lite ljus i mitt rum för mamma säger att det lugnar ner nerverna. Jag ska säga er det gör det inte ett dugg, fortfarande lika stressad över att tänka på det. Förstår inte varför allt ska vara sista veckorna för. 

Nu ska jag väl fortsätta med engelskan, sen tar jag franskan! pusspå'er<3 

 


 

 

2009-11-19
 19:57:09

I'm always by your side.

Nu sitter jag med svenska uppgift fattar ingenting, men ska ta mig i genom den så är det bara. Men Grekiska gudar är inte min grej, men tog Athena vishetensgudinna typ. Sen ska man ju förklara varför man tar henne, och det vet ju inte jag haha. Skoldagen har gått bra iaf, hade finska, turism och engelska ganska kort dag.

Men nu ska jag återgå till arbetet så jag kan också kolla på mammas pojkar om fyra minuter typ ;) pusshej<3
2009-11-19
 09:31:02

Ska till skolan snart!

Veckan har verkligen rullat fram, det är ju redan torsdag. Mår lite sådär halvt idag, men måste till finskan iaf eftersom jag inte varit där på en evighet känns det som men så är det när man är sjuk. Aja måste väl fixa det sista sen drar jag iväg till skolan, börjar 09,50 så.

Pusspå'er<3

2009-11-18
 23:34:01

<3


Lady Gaga - Bad Romance

Pink - Funhouse

Britney Spears - My Prerogative

2009-11-18
 22:54:51

Kollar på Harold and Kumar på 6:an

Blir en snabb upptadering innan jag kryper ner i sängen, men iaf kom hem efter nio från Gina. Är helt slut i armarna, vi målade förfullt. Jag vilken skräck jag har av stå på stolar egentligen märkte jag idag, plus att det inte gjorde bättre av att det var en pall på stolen. Trodde att jag skulle ramla hela tiden, så det var inte kul. Hennes rum blev iaf bra svarta väggar och sen en röd vägg, såg konstigt ut nu men blir bättre sen när hon får iordning allt kan jag lova. Jag måste städa mitt rum, men det gör jag i helgen för då får jag storstäda det behövs kan jag säga.

Var i skolan idag, men vi fick ledigt på naturkunskapen för att vi skulle ta den tiden av att umgås med Kelsey som måste åka tillbaka till USA. We all gonna miss you! Så alla var ledsna idag, men jag har fortfarande inte den tanken på att hon ska åka hem. Men det är inte ett hejdå föralltid, utan vi ses. <3

Men nu ska jag lägga undan datan och lägga mig ner i sängen och se om jag kanske somnar, tidigare än i vanliga fall kanske? ;) Godnatt och dröm sött, puss<3 
2009-11-18
 16:33:54

snabb upptadering

Nu ska jag dra till Bästis och hjälpa henne måla sitt rum, jag skriver mer när jag kommer hem. Kan bara säga att det var många tårar i skolan idag, våran älskade amerikanare lämnar oss för hon måste hem :'(! Vi kommer sakna dig Kelsey! <3 


Nej nu måste jag iväg, ha det bra pusshej<3

2009-11-16
 20:21:42

Kanske borde medverka i en skräckfilm?! ;)

Kom nyss hem och sitter vid teven, men måste snart fixa saker. Som sagt kom nyss hem, har varit ute och gått en långpromenad med bästis alltid lika kul. Det känns att det var en evighet sen jag skratta så mkt sist, eftersom jag suttit hemma i nästan två veckor och varit sjuk så. Allt vi sa skratta vi åt typ, drog upp minnen och jag vet inte vad!

Måste bara berätta att jag blev skiträdd idag när jag gick hem från skolan, för när jag och bästis gick åt varsitt håll så kom jag in på min gata där jag bor och det var mörkt och gatolamporna var tända inga var där och sen kommer det en kille på en cykel, och jag lovar blev skiträdd för hans rangliga cykel krassla så som det burkar vara i vissa skräckfilmer. Jag sprang ju nästan fram till dörren och killen på cykeln var ju också skrämande när man kollade på honom! haha blev iaf rädd, det saknades bara en clown elr en litet barn som står sjunger. 

Nu ska jag fortsätta sitta vid teven en stund, sen fixa massa och sen blir det sängen för mig tror jag. 
Godnatt och pusspå'er<3  

2009-11-16
 11:21:14

En lång och seg måndag

Känner på mig att dagen kommer vara lång och seg, nu är jag hemma har håltimme i två timmar. På Turismen gjorde vi inte så mkt mer än att våran lärare pratade om Gambia, vi har samarbete med en skola där och nu ska fyra från våran klass åka och sen fyra från media. Jag funderar på att ansöka om att åka, skulle ju vara rikigt kul och en upplevelse så får väl se om man kommer dit ;) Sen ska jag tillbaka till skolan och ha idrott, men får ändå inte vara med fortfarande feber.

Ni kanske förstår varför jag hatar måndagar, den är alltid lika seg för mig.
Turism, håltimme (tvåtimmar), idrott, håltimme(tvåtimmar), matte.

Nu ska jag ta det lungt och sen tillbaka till skolan 
pusspå'er<3

2009-11-15
 21:28:21

Söndag, och är jobbigt trött.

nu ligger jag i sängen kollar på heartbreak hotel, och pratar med madde på msn. Hon har fått mig skratta, vilket jag behövde. Idag har jag iaf tagit ett bad, kollat på film hela dagen, behövde plugga men orkade verkligen inte idag så det blir det imorn. Ska till skolan imorn iaf också, har lite feber i kroppen men inte mycket som jag haft dem här två veckorna. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och vara social på msn.


Någon som kommer ihåg den här filmen, från barns ben?! Älskar låten i filmen :)
2009-11-14
 14:36:57

Lördag

Sitter framför teven och kollar på någon film på fyran, känner mig faktiskt lite bättre idag :) Efter filmen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite.

Ska fortsätta kolla på filmen nu, pusspå'er<3
2009-11-14
 01:40:52

Nerbäddad i min säng nu

Nu ligger jag i sängen efter en myskväll med idol, film och massa gott. Min hund slockna direkt när han la sig i sängen, snacka om trött men det är inte jag. Fick också nyligen ett samtal från en kompis som är ute och festar, han var glad iaf men man hörde inte så mkt på grund utav volymen i bakgrunden ;) haha folk har smsat som bara den idag och jag kan inte svara, irriterande! Dem slutar ju inte heller, sen kanske efter en timme fattar dom att man kan ringa också den funktionen verkar ju inte existera i början. Men aja skitsamma dom fattar ju tillslut iaf, det är ju ett plus!

Nu ska jag vara social på msn och kolla på någon film så kanske jag somnar ;)<3
Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll/natt till ni som festar!<3
Kom ihåg ring mig istället för att skicka sms, ska få pengar på den imorn iaf!
2009-11-13
 21:05:37

Fredagsmys :)<3

Nu sitter jag i soffan med mitt täcke och håller på att frysa ihjäl, har tjocktröja och mjukisbyxor plus duntäcke. Sitter här med min mamma, och vi kollar på idol sen ska vi se två filmer vi hyrt vi ska ha en riktig myskväll med ost och kex, godis och massa gott :)

Idag har min dag gått till att plugga lite och sedan vilat för att bli frisk, som min läkare rekomendera och måste nog lyssna på han den här gången haha. Ska nu fortsätta kolla på idol, hörs senare!
Puss på alla och hoppas ni inte festar ihjäl er ;)<3

2009-11-13
 03:18:33

Alla ligger och sover typ

Jag är fortfarande vaken, kan inte sova har lite problem med andningen sen har jag hög feber. Så jag har ägnat min tid åt att kolla på avsnitt 7 på two and a half men på säsong 7 som kom ut i måndags, det är som sagt en utav mina favorit serier. Sen nu har jag precis kollat på Mammas pojkar som jag missade tidigare idag, och jag måste ju säga att det är ett underhållande program brukar inte se såna program men jag är verkligen fast i det programmet.

Blir hemma från skolan imorgon/idag, måste för min läkare säger att jag måste vila annars tar det längre tid för mig att bli frisk och det vill jag inte. Men nu ska jag stänga av datorn, sätta på en film och försöka sova. Jag hoppas jag somnar snart.

btw, jag har inga pengar på mobilen och inge comviq kompis så ni som smsar, tro inte att jag dissar er ;)

2009-11-12
 23:31:07

Godnatt på er, och dröm fina drömmar!<3

Nu sitter jag och kollar på tv, lyssnar på musik, är social på msn och i telefon! Mycket en tjej kan göra samtidigt, haha. Har också redan börjat kolla på klänning till nyår, det gäller att vara tidigt ute :) Just nu ska jag prata klart i telefon sen slår jag på en film elr något..

GODNATT ALLA!<3
2009-11-12
 15:04:29

Dagens låt.

<3
You know that I want you,
and you know that I need you
I want a bad, bad romance

I want your loving,
I want your revenge
You and me could write a bad romance


2009-11-12
 14:51:52

ligger här i sängen, och har tråkigt.

Nu har jag fått reda på att jag inte har svinifluensan iaf enlig läkare, utan att jag har ett virus som är svår att bli av med. Toppen, sen skulle jag vila tills måndag och se om det blir bättre eller sämre. Det är fan inte kul, får panik över att vara hemma fan. Men jag har ju min hund som kan underhålla mig iaf lite.



Pusspå'er hoppas ni mår bra iaf!<3
2009-11-12
 00:22:34

Alla säger att jag pratar i telefon hela tiden?


Sitter och pratar i telefon med min kompis, och han är så dum mot mig. Jag sa något fel, eller jag ska erkänna jag kan inte så mycket om Sverige Kartan men vem kan det liksom, sen har jag dåligt lokalsinne också. Bara för jag är dålig på den, så sitter han och skrattar sen så säger han om jag verkligen valt rätt arbete som jag vill jobba med? Sen så säger han att jag inte kanske kommer lyckas bra som reseledare/guide bara för jag inte kan Sverige kartan.

Men jag ska säga en sak jag har faktiskt inte sagt att jag ska vara det i Sverige, för jag ska ut i världen och det är inte samma sak.

Så vänta bara jag ska visa mina skills, och det kommer chocka han totalt!
That's it!

GODNATT ALLA! <3

2009-11-11
 23:28:06

.



Idag kollade jag på Stockholm-Arlanda, för det inte fanns något annat att kolla på. Men då såg jag något som jag verkligen inte tycker är okej, och det var att en mamma släppte iväg sin 8(?) åriga dotter till Malaga för att träffa sin morfar. Jag förstår inte hur mammor kan göra så, barnet är 8-10år gammalt och man kan sätta barnet på ett flygplan alldeles själv. Jag vet att det finns flygvärdinnor och andra som tar hand om barnet, men jag tycker ändå själv principen är sjukt eftersom vad som helst kan hända på ett flygplan. Flygplan är säkra, men en dag så händer det att det kraschar eller något och sen är man inte där vid sitt barnet.

 

2009-11-11
 17:22:15

Redan Onsdag, veckan har gått fort!

 Hej nu har jag kommit hem från en lång dag iskolan kändes det som. Hade tre lektioner, och det kändes som att dom aldrig skulle ta slut. Jag kanske inte är så frisk som jag tror eller ah vill, men jag försökte iaf gå till skolan och jag lyckades en hel dag det är fan bra.

Nu ska jag vara social på msn och lyssna på musik:)
pusspå'er <3
 

 

2009-11-10
 23:06:34

<3

Where are u now? When i need u the most
Why don't u take my hand, i want to be close
Take my hand and walk with me.

Where are u now?
when nothing is going right
<3

2009-11-10
 20:58:56

snart tvdags!

Snart blir det teven för min del, ska se desperate housewives och christine älskar dom serierna :) Jag är iaf klar med naturkunskapen nu, och efter jag sett på teve ska jag lägga mig och läsa svenska boken så att jag kan börja med min text analys elr novell vet inte vilket.

btw, imorn ska jag till skolan för första gången efter lovet elr var där förra måndagen men gick hem. När jag låg och sov idag kom mamma hem med ett par skor till mig, hon är ju bara för snäll nu när jag varit/är sjuk.

Nu blir det tvdags, godnatt! pusspå'er<3
2009-11-10
 17:25:36

That's life!

Varför börja andra bloggen krångla? Skitsamma that's life. Håller på att fixa bloggen förfullt, men nog för idag. Jag har pluggat lite och fortsätter imorn då jag orkar, ska till skolan imorn iaf. Hoppas ni haft en bra dag iaf ;D

Pusspå'er<3
2009-11-10
 16:48:18

Välkommen till min nya blogg!